שאלות שציונים שואלים

Translated By I. Cohen on 07/19/2006

החלק "שאלות שציונים שואלים" נוצר במיוחד כדי להוות משקל נגד לתעמולה הישראלית ציונית לשמרבה הצער נותרה, רובה ככולה, ללא מענה בארצות המערב ובישראל. הנחנו שהקוראים בקיאים בתולדות הסכסוך הפלסטיני-ציוני, ושיש להם שאלות להפנות לפלסטינים. לכן, אם נושא הסכסוך חדש לכם וברצונכם לדעת עוד, אנו ממליצים לעיין בהקדמה, שמכילה כמה מאמרים על הסכסוך.

תודה מיוחדת שלוחה למארק קובר-סמית', יהודי בריטי אנטי-ציוני, על מלאכת העריכה וההגהה של ספר חשוב זה. מארק הקדיש זמן רב ומאמצים מרובים, במשך כמה חדשים, כדי להפוך חלק זה למה שהוא כיום.

שאלות היסטוריות שציונים שואלים

שאלות עכשוויות שציונים שואלים

הערות

אנחנו מחפשים מתנדבים שיתרגמו חלק חשוב זה לשפות אחרות, כמו גרמנית או צרפתית. יש לנו תקציב מוגבל, ולכן לא נוכל לשלם על העבודה, אבל כדאי לזכור שזהו החלק שזוכה לביקורים הרבים ביותר מכל חלקי האתר, כך ששמכם יזכה לתפוצה רחבה